גזר וניל שעועית מסקרפונה עוגה
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סוכר חום, גבינת מסקרפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו אפרסקים בגריל עם שעועית וניל מסקרפונה, דבש וגרנולה, אפרסקים Mascarpone שעועית וניל בגריל עם קרמל בורבון מלוח, ו לימון מסקרפונה ממולא שעועית וניל פרנץ ' טוסט עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: קמח דופק, מלח, ואבקת אפייה במעבד מזון עד בשילוב, על 10 פעימות קצרות.
הוסף גבינת שמנת ודופק עד incorporated גס, על 8 פולסים קצרים.
מוסיפים קוביות חמאה ודופק עד שהבצק יוצר כדורים בגודל אפונה, בערך 8 פולסים קצרים.
מוסיפים שמנת, וניל וחומץ וממשיכים לדופק עד שהבצק מתרחק מהצדדים, 8 עד 12 פעימות קצרות.
מעבירים את הבצק לסדין גדול של ניילון נצמד וצורה לדיסק בעובי 1/4 אינץ'. מכסים בניילון נצמד ומקרר לפחות 2 שעות ועד שלושה ימים.
הסר מהמקרר ולחץ לצלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות קצות אצבעות כדי ליצור שכבה אפילו.
עבור המילוי: אדים או חתיכות גזר מבשלים עד במכרז לחלוטין, כ 15 דקות.
העברה למעבד מזון או בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין, הוספת מים בדיוק כמו שצריך כדי לאפשר לו לעבד בצורה חלקה.
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°. באמצעות מערבל כף יד וקערה גדולה או מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, הכה מחית גזר וסוכר במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם עד שכל אחד משולב.
מוסיפים זרעי וניל, קינמון, מסקרפונה, ערבוב עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים עד העוגה מוגדר באמצע וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
בואו מגניב 15 דקות. תחתוך ותגיש.