קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה בשוקולד פריך-קונוסים קוקוס

גלידה בשוקולד פריך-קונוסים קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה קונוסים שוקולד קוקוס פריך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, גלידת דולצ'ה דה לה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ריקוטן וגביעי גלידת שוקולד צ'יפס, ו גביעי גלידה טבולים שוקולד מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לעקוב אחר מעגל 6 אינץ ' על 5 גיליונות נפרדים של נייר קלף. להפוך את הסדינים מעל ומברשת חמאה בתוך הסיבובים ו 1 אינץ ' מעבר החישוקים לייחס. טופס גיליון 12 אינץ 'של רדיד לתוך קונוס ארוך 6 אינץ'. לעטוף גיליון נוסף של נייר סביב קונוס כדי להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
במעבד מזון, לעבד את הקוקוס עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את הסוכר, הביצים ו 1 כף של חמאה מומסת; תהליך עד הבלילה משולבת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
להעביר את הבלילה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הגדר 1 של גיליונות מוכן של קלף על תבנית אפייה. כף 1 1/2 כפות של הבלילה על הסיבוב בחמאה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ את הבלילה לקצה המעגל בשכבה דקה ואפילו.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים את tuile במשך 6 דקות, או עד הזהב בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מיד להעביר את נייר הקלף אל משטח עבודה. בזהירות לגלגל את tuile סביב קונוס רדיד אלומיניום, לחיצה עליו לתוך צורה קונוס; תן מגניב במשך 1 עד 2 דקות לפני הסרת קונוס רדיד מתוך tuile. חזור עם הבלילה הנותרת, באמצעות כל פיסת נייר קלף פעמיים וחמאה את הסיבובים בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
באמצעות מברשת מאפה קטנה, מעיל החלק הפנימי של כל קונוס עם שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
10
מברשת את השפה החיצונית של החרוט עם רצועת 1/2 אינץ ' של שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
מעבירים את קונוסים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה וצינה עד סט. מלא עם כפות גלידה ומגיש בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "