קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידה בשוקולד פריך-קונוסים קוקוס

גלידה בשוקולד פריך-קונוסים קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה קונוסים שוקולד קוקוס פריך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 10 . זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, גלידת דולצ'ה דה לה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ריקוטן וגביעי גלידת שוקולד צ'יפס, ו גביעי גלידה טבולים שוקולד מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לעקוב אחר מעגל 6 אינץ ' על 5 גיליונות נפרדים של נייר קלף. להפוך את הסדינים מעל ומברשת חמאה בתוך הסיבובים ו 1 אינץ ' מעבר החישוקים לייחס. טופס גיליון 12 אינץ 'של רדיד לתוך קונוס ארוך 6 אינץ'. לעטוף גיליון נוסף של נייר סביב קונוס כדי להחליק את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
במעבד מזון, לעבד את הקוקוס עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הסוכר, הביצים ו 1 כף של חמאה מומסת; תהליך עד הבלילה משולבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
להעביר את הבלילה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הגדר 1 של גיליונות מוכן של קלף על תבנית אפייה. כף 1 1/2 כפות של הבלילה על הסיבוב בחמאה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ את הבלילה לקצה המעגל בשכבה דקה ואפילו.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אופים את tuile במשך 6 דקות, או עד הזהב בכל רחבי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מיד להעביר את נייר הקלף אל משטח עבודה. בזהירות לגלגל את tuile סביב קונוס רדיד אלומיניום, לחיצה עליו לתוך צורה קונוס; תן מגניב במשך 1 עד 2 דקות לפני הסרת קונוס רדיד מתוך tuile. חזור עם הבלילה הנותרת, באמצעות כל פיסת נייר קלף פעמיים וחמאה את הסיבובים בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
באמצעות מברשת מאפה קטנה, מעיל החלק הפנימי של כל קונוס עם שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
10
מברשת את השפה החיצונית של החרוט עם רצועת 1/2 אינץ ' של שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
11
מעבירים את קונוסים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה וצינה עד סט. מלא עם כפות גלידה ומגיש בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "