קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גלידת מנטה עם רוטב שוקולד מריר

גלידת מנטה עם רוטב שוקולד מריר
לך לחנות ותביא קצפת, חלב, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: גלידת שוקולד מריר, סקופים: ג'ינג'ר מנטה וג' לאטו שעועית אספרסו מצופה שוקולד, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר.

הוראות

1
במחבת 3 עד 4 ליטר, לשלב חלב, סוכר, מנטה קצוצה, קליפת לימון, שעועית וניל (אם באמצעות תמצית, להוסיף שלב 3). מערבבים מעל חום בינוני רק עד הסוכר הוא מומס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה, מקציפים חלמונים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא בתערובת חלב חם; לחזור למחבת. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך, גירוד מחבת עם מרית, עד רפרפת מעילים את הגב של כף בשכבה דקה, 10 עד 12 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה; להשליך קליפת לימון ונענע. לשטוף שעועית וניל, לתת יבש, ושמורה לשימושים אחרים (אם באמצעות תמצית וניל, מערבבים לתוך פודינג מתוח). קן קערה במי קרח ומערבבים תערובת לעתים קרובות עד קר, 20 עד 30 דקות. או לכסות ולהירגע עד קר, לפחות 2 שעות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בינתיים, במיכל מיקרוגל בטוח, לשלב שוקולד ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
חום בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה( 100%), ערבוב כל 30 שניות, עד השוקולד הוא רך, על 1 1/2 דקות בסך הכל. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
יוצקים תערובת פודינג לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד התערובת היא חזקה מספיק כדי לגרוף, dasher קשה לסובב, או מכונת מפסיק, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
8
סקופ ג 'לאטו קפוא ברכות לתוך קערות, או לג' לאטו מוצק, להקפיא לפחות 1 1/2 שעות או עד 1 שבוע. רוטב שוקולד כפית על ג ' לאטו (אם תרצה, רוטב חם בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה במשך 30 שניות, ולאחר מכן מערבבים).
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ג ' לאטוג ' לאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות