גלידת קרמל-פלר דה סאל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמל-פלר דה Sel גלידה. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלב, פלר דה סאל, ונילן אקסטראקט, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קרמל-פלר דה Sel ספל עוגה, סוכריות קרמל פלר דה Sel של zompa, ו טראפלס שוקולד מריר קרמל עם Fleur de Sel (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמנת וחלב בסיר גדול, ומבשלים עד חם אבל לא רותח. תתחמם.
מערבבים סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר גדול, כבד. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים, מחבת מתערבלת, על 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים, ללא הפרעה, 5 דקות או עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק.
הסר מהחום, ומיד להוסיף תערובת שמנת לסוכר קרמל. (
התערובת תהיה חמה מאוד תרתח.) אם חלק הסוכר המקורמל מתקשה בתחתית המחבת, לטאטא מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה.
בהדרגה לטאטא על 3 כוסות קרם קרמל חם לתוך חלמונים ביצה; להוסיף תערובת חלמון לסיר, לטאטא עד מעורבב היטב.
מניחים מחבת על אש נמוכה, בישול עד רשם מדחום 16
הגדר מחבת בקערה גדולה, מלאה קרח עד מקורר לחלוטין, ערבוב מדי פעם. מערבבים וניל ופלר דה sel.
יוצקים תערובת לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן.
מפזרים כל מנה עם fleur de sel נוסף, אם תרצה בכך.