קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת תירס מתוק בזיליקום

גלידת תירס מתוק בזיליקום
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 354 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם $1.21 למנה נופל בתקציב שלך, גלידת תירס מתוק בזיליקום יכול להיות מדהים ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, חצי וחצי, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידת תירס ובזיליקום מתוקים, אטריות בטטה בזיליקום, פיטן ותירס מתוק מיסו קרבונרה, ו תירס מתוק & בזיליקום Gazpacho.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב חצי וחצי, גרעיני תירס, וקלחי תירס (לחתוך במחצית) על חום בינוני. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בזיליקום ומבשלים עוד 15 דקות. בינתיים, לשלב חלמוני ביצה וסוכר בקערה גדולה לטאטא עד בהיר יותר בצבע מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברת תערובת לבלנדר להתמזג על גבוה במשך שתי דקות או עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת בחזרה לסיר. טיפ: אם הבלנדר שלך מגיע עם הכנס פקק פלסטיק במכסה, להסיר אותו ולכסות את הפתח עם כמה קפלים של מגבת נייר. זה ימנע מנוזלים חמים לפרוץ החוצה מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
במהירות להקציף חלמון-תערובת סוכר לתוך בסיס תירס בזיליקום, ומבשלים על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד תערובת מעילה האחורי של כף החלקה אצבע משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים מלח לפי הטעם. מסננים לתוך מיכל אטום ולתת צמרמורת לילה, ולאחר מכן נטישה למחרת על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)