קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

גלידת תפוח קרמל

גלידת תפוח קרמל
גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, קינמון טחון, חצי שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 30%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת קרם קרמל, ו גלידת קרמל-תפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים תפוח בחמאה מומסת במחבת גדולה מעל חום בינוני עד מכרז, כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים סיידר תפוחים ותבלינים פאי תפוחים; כיסוי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להקציף חלב מרוכז ממותק וקרם בקערה בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת תפוחים. ממלאים קערה גדולה על חצי הדרך עם קוביות קרח ומים קרים מאוד. הגדר את הקערה הבינונית המכילה את תערובת הגלידה בתוך הקערה הגדולה. מערבבים עד קר מאוד, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
מורחים במחבת מרובעת 8 או 9 אינץ'. לכסות ולהקפיא עד המשרד, על 3 שעות. לגרוף גלידה ותל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
טפטוף קרמל ציפוי על פני השטח כולו, המאפשר קרמל לחלחל לתוך גלידה. לארוז גלידה בחזרה למחבת. לכסות ולהקפיא עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף