קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

גלילי יד סלמון מעושן ואבוקדו

גלילי יד סלמון מעושן ואבוקדו
סלמון מעושן & אבוקדו יד לחמניות נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, סלמון, אורז חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. מתכונים דומים: גלילי יד סלמון מעושן ואבוקדו, אורז משלוח יד רול מעושן סלמון סושי, ו לחמניות סלמון מעושנות.

הוראות

1
מורחים אבוקדו על סדינים נורי.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2
אבוקדו עליון עם אורז חום, סלמון, עגבנייה, בצל וצלפים; מגלגלים יריעות נורי.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו