זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם בצל, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את הלחם ב 1 כוס מים במשך 5 דקות, ולאחר מכן לסחוט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
2
מניחים את הלחם במערבל או מעבד מזון; מוסיפים את העגבניות, המלפפונים, פלפל, בצל ושום. מחית את החומרים עד כמעט חלקה, משאיר קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלפפון
עגבנייה
שום
לחם
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
3
יוצקים את תערובת הירקות לתוך קערה גדולה; מערבבים את מיץ עגבניות, סוכר, פפריקה, מלח, פלפל, חומץ, שמן, פטרוזיליה, ומיץ לימון עד בשילוב טוב. מקררים את המרק לפחות 2 שעות עד מאוד מקורר; הטעמים יתפתחו כפי שהוא יושב. עונת גספצ ' ו שוב עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ עגבניות
מיץ לימון
ירק
מרק
פפריקה
פטרוזיליה
חומץ
פלפל
סוכר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מגישים בקערות צוננות או tureen העליון עם קישוטים הרצוי.