זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, סוכר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים מפתח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר ורקרוז, ו דקר דניאלס.
הוראות
1
לשפשף את שני הצדדים של פילה עם שום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים מלח.מסדרים פילה בשכבה אחת בצלחת רדודה גדולה.
מוסיפים בצל וקמח 5 דקות או עד הזהב.מערבבים זיתים ואת 6 המרכיבים הבאים (זיתים דרך עגבניות).להפחית חום ומבשל, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.מערבבים צלפים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
הסר מהמחבת.ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף פילה, בישול 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
יוצקים תערובת עגבניות על פילה ומבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
מפזרים כוסברה.גודל ההגשה: פילה 1 ו 1/2 כוס רוטב עגבניות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.