קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

גריסרסונים

גריסרסונים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? גרייסרון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 13 אוהדים. אם יש לכם חזיר הוק, קינמון ו 2 שיני, עוף קורקבנים ו / או לבבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
לזרוק את הבשר עם המלח ולכסות באופן רופף. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
2
שוטפים את הבשר ומתייבשים. לטחון את החזיר דרך צלחת בינונית (אבו 1/4 חורים אינץ'). לחלופין, לרכך את החזיר. לפצל את רגלי הברווז במפרקי הברך.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
בשר טחוןבשר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
חותכים את הקורקבן למגזרים 1/2 אינץ'.
4
מניחים את רגלי החזיר ורגלי הברווז בסיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
מוסיפים את בשר החזיר טחון או טחון ואת הקורקבן.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
6
תוסיף את המניה והשומן. להביא את הסיר לרתיחה ומבשלים בבית רתיחה נמוכה מאוד עד הבשרים הם מאוד מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
הסר ועצם את רגלי הברווז (או, דג את העצמות אם הבשר החליק מעצמו.)
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
הסר את העצמות מרגלו של החזיר. לרכך את הבשר המתופף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
הרם את כל הבשרים מהסיר, כולל הטרוטר טחון, ומניח בקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
בואו מיצי הבשר להתיישב בסיר ולאחר מכן לשפוך את כל השומן לתוך קערה נפרדת. צריך להיות כ 2 כוסות של מלאי ג ' לטין, מלוח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
השתמש בכף עץ כדי ללוש קלות את הבשרים בקערת הערבוב עד שיש לך מחית, פחות או יותר בהתאם להעדפה שלך.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
12
מוסיפים את מלאי הבשר ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
לארוז את graisserons בצנצנות שימורים קטנות או ramekins, לחיצה למטה כך הבשרים שקועים במלאי. מגניב לחלוטין, ואז לאטום את פני השטח עם קצת שומן ברווז. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
כדי לשרת, לגרד את השומן מפני השטח ולפרוס את כיכר כפי שהיית פטה, או לגרוף מן ramekin.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו