קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ג'לאטו ריקוטה עם רוטב אוכמניות

ג'לאטו ריקוטה עם רוטב אוכמניות

הוראות

1
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את ההתלהבות, ולתת את התערובת לעמוד, מכוסה, במשך 10 דקות. לכפות את התערובת דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה ומערבבים את סירופ התירס ואת הוניל. צנן את התערובת, מכוסה, עד שהוא קר להקפיא אותו במקפיא גלידה על פי הוראות היצרן. לארוז את הג 'לאטו בחוזקה לתוך שש 1/2 כוס דריול או תבניות אחרות, לכסות כל עובש עם ניילון לעטוף, להקפיא את הג' לאטו במשך 30 דקות, או עד שהוא מוכן להיות מוגש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ג ' לאטוג ' לאטו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
הפוך את רוטב הבלקברי: בסיר כבד להמיס את הסוכר על חום מתון, ערבוב עם מזלג, ומבשלים את הסירופ, מתערבל במחבת מדי פעם, עד שהוא קרמל זהוב. עבודה בזהירות ובמהירות, מערבבים במים, האוכמניות, מיץ לימון, ואת crème de cassis (התערובת תהיה בועה למעלה), ערבוב עד התערובת משולבת היטב, ומבשלים את התערובת על חום נמוך בינוני עד הקרמל הוא מומס. מסננים את התערובת דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, לחיצה קשה על המוצקים, ו לצנן את הרוטב, מכוסה, עד שהוא קר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ג ' לאטוג ' לאטו
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מחלקים את הרוטב בין 6 צלחות קינוח, unmold את הג ' לאטו, ולסדר אותו במרכז הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מקשטים כל מנה עם חלק מהמנגו והאוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
Garnish each serving with some of the mango and the blackberries.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל