ג'לי פלפל MCP®
ג'לי פלפל MCP® נטול גלוטן, וצמחוני תבלין. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 46 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים, mcp פקטין, מיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Mcpâ ® ענבים מקפיא ג'לי, Mcpâ ® Chokecherry ריבה, ו Mcpâ ® ריבת ענבים ללא זרעים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
פלפלים Stem ו-halve; להשליך זרעים. דק קוצצים או לטחון פלפלים. למדוד 2 כוסות של פלפלים מוכנים לתוך סיר גדול.
מוסיפים מים וחומץ. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, חשוף, 15 דקות.
מניחים שלוש שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
יוצקים תערובת פלפל לתוך גזה. לקשור cheesecloth סגור; לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות. למדוד בדיוק 3 כוסות מיץ לתוך 6-או 8-qt. סיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בסוכר. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 2 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)