ג'לי תפוח-פלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'לי תפוח-פלפל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 49 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 64 מנות. גשו לסופר וקנו תרכיז מיץ תפוחים, אבקת פקטין פירות, כמה טיפות של צבע מזון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלי חזיר וכרוב ניצנים עם מכונת ג'לי של הכדור זיגוג ג' לי מתוק תפוח, ג'לי פלפל אדום, ו ג'לי פלפל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, מיץ תפוחים להתרכז פקטין בסיר 3 ליטר עד פקטין הוא מומס.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בסוכר.
חום לרתיחה מתגלגל, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מערבבים בצבע מזון. במהירות לרפרף את הקצף. מערבבים בפלפל.
מיד לשפוך לתוך צנצנות חמות, מעוקר או מכולות מקפיא, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. נגב חישוקים של צנצנות. לאטום באופן מיידי; מגניב. חנות במקרר עד 1 חודש או במקפיא עד 2 חודשים. הפשרה לפני ההגשה.