ג'לפנו הוספופיז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ג'לפנו הושפוסים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 93 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. אם יש לכם ביצים, קמח תירס בעלייה עצמית, פלפלי ג'לפנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו ג'לפנו הוספופיז, ג'לפנו הוספופיז, ו הושפופיז (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן ל -350 מעלות פ. בתנור עמוק או בתנור הולנדי.
בקערת ערבוב של 1 ליטר מערבבים את קמח התירס, הקמח, הבצל, הג ' לפנו, התירס והביצים, עד לקבלת תערובת אחידה. אפשר לעמוד 5 דקות.
זרוק את הבלילה על ידי כפיות לתוך השמן החם. אל תצפוף; השאר מקום להפיכת הגורים. מבשלים את הגורים עד להזהבה, כ -3 דקות.
מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. שמור את הגורים המבושלים חמים בתנור בזמן בישול הבלילה שנותרה. מפזרים קלות מלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים אותם לכלי הגשה.
מגישים עם רוטב הצ ' ילי המתוק והחריף של פאולה דין, אם רוצים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טוטוס טוס קאווה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![טוטוס טוס קאווה]()
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה מראה ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם נגיעה של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי מטושטש ואבני לטעמי הדרים, פירות בור ואניס. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.