ג'לי רול
ג'לי רול לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 212 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -1 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. תמורת 57 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית וניל, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 176 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . נסו ג'לי אספיק , שייק חמאת בוטנים וג'לי , וג'לי פלפל אגס ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית ג'לירול בגודל 10X15 אינץ' בנייר אפייה.
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת סמיכה וחיוורת, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הווניל והחלב. מערבבים את החומרים היבשים בהדרגה. הבלילה תהיה דלילה.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהמרכז קופץ לאחור בלחיצה קלה. אל תאפו יתר על המידה, אחרת זה עלול להיסדק.
אבק בנדיבות מגבת כלים נקייה בסוכר של קונדיטורים. הופכים את העוגה על המגבת, ומקלפים את נייר הפרגמנט. מגלגלים בעדינות את העוגה בעזרת המגבת, ומצננים כ-10 דקות.
מגלגלים את העוגה ומורחים מלמעלה ציפוי אחיד של ריבה.
מגלגלים את העוגה בחזרה לספירלה הדוקה, ומסירים את המגבת. לפדר בסוכר קונדיטורים לפני ההגשה.