קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

דבש-לחמניות ארוחת ערב מחיטה מלאה

דבש-לחמניות ארוחת ערב מחיטה מלאה
לחמנייה מחיטה מלאה עשויה להיות הלחם שאתם מחפשים. והוא מספק כ 20 מנות . מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. האוכל הביא לך אותו. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחמניות ארוחת ערב חיטה דבש, דבש-לחמניות ארוחת ערב מחיטה מלאה, ו לחמניות ארוחת ערב Cloverleaf חיטה דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: קל מעיל קערה גדולה עם שמן צמחי ומניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הקמחים, שמרים, ומלח בקערה של מערבל לעמוד להקציף ביד לשלב; להפריש.ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החלב והדבש והחום, ערבוב, עד הדבש מומס ואת התערובת חמה למגע אבל לא חם (בין 41° ו115 על מדחום מיידי לקרוא), על 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
יוצקים את תערובת החלב על תערובת הקמח ומוסיפים את הביצים. להתאים את הקערה על מערבל לעמוד ולערבב עם חיבור וו על מהירות בינונית-נמוכה עד רק בשילוב, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ולשו עד שהבצק יהיה חלק וגמיש, כ-10 דקות. (הבצק יהיה דביק.) לגרד את הבצק לתוך הקערה מוכנה לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בואו לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. (אם לא אופים את הבצק עד למחרת, מניחים אותו במקרר כדי לעלות בן לילה.) כדי להרכיב:מעיל התחתון ואת הצדדים של צלחת זכוכית 13-by-9-inch עם החמאה, באמצעות כל זה; להגדיר את המנה בצד. (אם הבצק עלה לילה במקרר, לתת לו לשבת בקערה בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להעביר את הבצק למשטח עבודה לא משוריין ולחלק אותו ל 20 חתיכות שוות (כ 2 1/4 אונקיות כל אחד). עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, כוס כף היד שלך על הבצק לגלגל את הבצק על משטח העבודה לתוך כדור עגול, הדוק. מסדרים את הכדורים כך שהם פשוט נוגעים בתבנית אפייה מוכנה, 4 לרוחב ו 5 לאורכו (הם לא יגעו בצדדים של המנה). מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לכדורי הבצק לעלות במקום חם עד שהם מוכפלים בגודל, בערך שעה 1. בינתיים, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את המים והביצה או הדבש בקערה קטנה ומקציפים לשלב. לחשוף את כדורי הבצק לצחצח אותם עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים את שיבולת השועל או נבט חיטה באופן שווה על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטהנבט חיטה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
9
אופים עד תחתית והחלק העליון של לחמניות הם חום זהוב, סיבוב המנה באמצע זמן האפייה, על 22 עד 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
להעביר את הצלחת מתלה תיל ולתת רולס מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה