קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דג מוקפץ זהוב פריך

דג מוקפץ זהוב פריך
דג מוקפץ זהוב פריך הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 204 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דג סנדל, מלח כשר ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סקווש זהוב עם שרימפס מוקפץ, תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים, ו כרוב ניצנים מוקפץ עם בייקון וצימוקים זהובים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את הדג על ידי שטיפה וטפיחה יבשה, מבלי לסחוט את בשר הדגים העדין. מלח ופלפל משני צידי הדג.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
הערה של קוק: אין להשתמש במחבת nonstick.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
השמן צריך להיות מבריק, אבל לא מעשן. בעוד השמן הוא חימום, לקחת מגבת נייר טרי וללטף את הדגים להתייבש בפעם שנייה, ולנקוב את הדגים בקמח משני הצדדים, לטפוח את העודף. זה יהפוך את הקרום היפה שלך לחסין בפני תקלות!
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מניחים את הדגים במחבת ומבשלים ללא הפרעה במשך 3 דקות. להפוך את הדג, להיות מוצק עם המרית על מנת לגרד את כל קרום זהוב צרוב כאשר אתה להעיף. לאחר התהפך, מניחים 1/2 כף חמאה על גבי כל פיסת דגים, ומאפשרים לה להמיס לתוך הסיר. זה אולי קצת חום, אבל זה לא צריך לשרוף. אפשר לתערובת לבשל עוד 2 דקות ולאחר מכן להסיר את הדג. Deglaze המחבת עם מיץ לימון (להיזהר עם splatters!), במהירות לגרד את חתיכות חום של טעם. לזרוק את הפטרוזיליה, טעם לתיבול, כפית של חמאת לימון עשירה על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאודכובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו