דג עשב לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון pescatarian זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 192 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . אם יש לכם חמאה, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 45% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: Easy Fish Molee (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , דג חרב עם רוטב עשבי תיבול , וצלי צלעות עומדים עם עשבי תיבול ומלח .
הוראות
1
בצלחת קטנה המתאימה למיקרוגל מערבבים את הבצל, החמאה והשום. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בחום גבוה למשך 1-2 דקות או עד שהבצל מבושל חלקית. מערבבים פנימה את מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח, הטרגון והתימין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מסדרים פילטים ב-2-Qt משומן. צלחת עגולה המתאימה למיקרוגל. מעל חצי מתערובת החמאה. מערבבים פירורי לחם לתוך תערובת החמאה הנותרת; מפזרים מעל פילטים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 4-6 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.