דג צלוי חרדל
גשו לסופר וקנו פילה דגים כמו סנאפר, קרם פרש, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו דג צלוי חרדל, דג צלוי חרדל, ו דגים אפויים במיונז וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
קו מחבת גיליון עם נייר קלף. (אתה יכול גם להשתמש בתבנית אפייה חסינת ovenproof.)
מניחים את פילה דגים בצד העור למטה על מחבת הסדין.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מערבבים את קרם פרש, 2 רסיסים, שאלוט, צלפים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה. כפית את הרוטב באופן שווה על פילה הדגים, מוודא שהדגים מכוסים לחלוטין.
אופים במשך 10 עד 15 דקות, תלוי בעובי הדגים, עד שזה נעשה בקושי. (הדג יתקלף בקלות בחלק העבה ביותר כאשר זה נעשה.) הקפד לא לבשל אותו!
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב מן המחבת כפית מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.