דג שמנת עם מולים וסרטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1413 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 103 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, מיץ לימון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו לינגוויני עם מולים וסרטנים, פשטידות דגים עם סלמון מעושן, סרטנים ושמיר, ו פטריות שמנת ופסטה סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים לב להפוך את הרוטב הראשון ולהשאיר על חום כמו פילה דגים זמן הבישול הם מאוד quick.In מחבת מטגנת מחממת קצת שמן ומבשלת שום מעט, אתה לא רוצה לשרוף אותו, להוסיף את הבצל הירוק ומבשלת במשך כ 30 שניות עד 1 דקה.מרתיחים, אדים או מיקרוגל גזר ושעועית עד במכרז, להגדיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים חלב במחבת, מוסיפים את שתי המניות. מערבבים קורנפלור עם מעט מים ומוסיפים חצי מהתערובת עד שהרוטב מתעבה מעט.
מוסיפים גבינות ומערבבים עד מומסים, מוסיפים תערובת בצל שום ושמיר. אם העקביות של הרוטב היא לא לנזול כמו מרק, לא להוסיף את הקורנפלור הנותרים. אם זה צריך להיות מעובה קצת יותר כדי להפוך אותו יותר של רוטב, זה המקום שבו אתה מוסיף קורנפלור הנותרים. אני מוסיף קצת בכל פעם עד עקביות הרצוי. ( אני לא יודע למה אבל לפעמים אני צריך את כל קורנפלור ופעמים אחרות מה שאני מוסיף בהתחלה זה מספיק.).
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מוסיפים את הגזר, שעועית, בשר מולים וסרטנים. להשאיר על אש נמוכה בזמן שאתה מבשל את הדגים, מערבבים רוטב מדי פעם.
יוצקים קצת שמן במחבת וחום. דג טפיחה משני הצדדים בקלילות עם קמח, מקום פילה במחבת (מחבת צריך להיות חם מספיק כי דגים רוחשים כאשר הוסיף, להפוך את החום למטה לחום בינוני גבוה מיד) לבשל, ללא דגים נעים, עד הקצוות של פילה הם אטומים וישבנים הם חום זהוב, 3 עד 4 דקות.הפעל את החום על הרוטב, כך שזה נחמד וחם כאשר מוגש. הפוך דגים מעל ומבשלים שוב בלי להעביר דגים, 3-4 דקות. זה עבור פילה עבה, עבור רזה זה יהיה רק 2-3 דקות side.To מגישים מקום תלולית של תפוחי אדמה מחית בקערה גדולה, מניחים פילה על גבי ושופכים רוטב מעל.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.