דג שמנת עם מולים וסרטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1413 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 103 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, מיץ לימון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. נסו לינגוויני עם מולים וסרטנים, פשטידות דגים עם סלמון מעושן, סרטנים ושמיר, ו פטריות שמנת ופסטה סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים לב להפוך את הרוטב הראשון ולהשאיר על חום כמו פילה דגים זמן הבישול הם מאוד quick.In מחבת מטגנת מחממת קצת שמן ומבשלת שום מעט, אתה לא רוצה לשרוף אותו, להוסיף את הבצל הירוק ומבשלת במשך כ 30 שניות עד 1 דקה.מרתיחים, אדים או מיקרוגל גזר ושעועית עד במכרז, להגדיר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גב שומן חזיר
שום גויה®
תוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים חלב במחבת, מוסיפים את שתי המניות. מערבבים קורנפלור עם מעט מים ומוסיפים חצי מהתערובת עד שהרוטב מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מוסיפים גבינות ומערבבים עד מומסים, מוסיפים תערובת בצל שום ושמיר. אם העקביות של הרוטב היא לא לנזול כמו מרק, לא להוסיף את הקורנפלור הנותרים. אם זה צריך להיות מעובה קצת יותר כדי להפוך אותו יותר של רוטב, זה המקום שבו אתה מוסיף קורנפלור הנותרים. אני מוסיף קצת בכל פעם עד עקביות הרצוי. ( אני לא יודע למה אבל לפעמים אני צריך את כל קורנפלור ופעמים אחרות מה שאני מוסיף בהתחלה זה מספיק.).
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מוסיפים את הגזר, שעועית, בשר מולים וסרטנים. להשאיר על אש נמוכה בזמן שאתה מבשל את הדגים, מערבבים רוטב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תוספות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשר
6
יוצקים קצת שמן במחבת וחום. דג טפיחה משני הצדדים בקלילות עם קמח, מקום פילה במחבת (מחבת צריך להיות חם מספיק כי דגים רוחשים כאשר הוסיף, להפוך את החום למטה לחום בינוני גבוה מיד) לבשל, ללא דגים נעים, עד הקצוות של פילה הם אטומים וישבנים הם חום זהוב, 3 עד 4 דקות.הפעל את החום על הרוטב, כך שזה נחמד וחם כאשר מוגש. הפוך דגים מעל ומבשלים שוב בלי להעביר דגים, 3-4 דקות. זה עבור פילה עבה, עבור רזה זה יהיה רק 2-3 דקות side.To מגישים מקום תלולית של תפוחי אדמה מחית בקערה גדולה, מניחים פילה על גבי ושופכים רוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.