תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דובדבן ושוקולד Bûche de Noël. זה מתכון ללא גלוטן משמש 1 . מנה אחת מכילה 3283 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël, שוקולד Buche De Noel, ו שוקולד בורשה דה נואל.
הוראות
1
מחממים את התנור כדי ליצור תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המקצף, להכות את חלמוני הביצה עם 6 כפות של הסוכר במהירות גבוהה עד התערובת היא חיוורת ורכה, ומשאיר שביל סרט כאשר המתיחה הוא הרים, 3 דקות; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר ולהקציף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את חלבוני הביצה והמלח לקערה ומכים במהירות גבוהה בינוני עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 6 כפות הנותרים של סוכר ולהמשיך להכות עד הלבנים הם נוקשים ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
באמצעות מרית גומי, מערבבים רבע מהלבנים המוכים לתערובת החלמון, ואז לקפל את הלבנים הנותרים עד שלא יישארו פסים. עבודה ב 2 קבוצות, לנפות את הקקאו על הבלילה לקפל בעדינות עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה מוכנה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים במשך 18 עד 20 דקות, עד העוגה מרגישה קפיץ ויבש; לסובב את המחבת באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
8
בסיר קטן, לשלב את המים והסוכר ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל רק עד הסוכר הוא מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהחום ומערבבים בקירש.
מרכיבים שתצטרך
קירשה
10
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין מעל המים ונותנים לעמוד עד שהתרככו. בסיר קטן, לשלב את החלב עם שעועית וניל וזרעים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את חלמוני הביצה עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
רוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
כאשר החלב מגיע לרתיחה, להשליך את שעועית וניל. לאט לאט לטאטא את החלב לתוך תערובת חלמון עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
לחמניות לבנות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
להעביר את התערובת לסיר ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף, על 1 עד 2 דקות. מסננים את הפודינג לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
ממיסים את הג ' לטין במיקרוגל במשך 15 שניות; מערבבים אותו לתוך פודינג ולתת מגניב. בינתיים, מקציפים את השמנת הכבדה עד הפירמה. מערבבים רבע מן הקצפת לתוך פודינג עד incorporated, ואז לקפל את הקצפת הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
14
תריץ את קצה הסכין מסביב לקצה העוגה. מכסים בגיליון קלף נקי ובתבנית אפייה שנייה והופכים את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחד
15
הסר את תבנית האפייה הראשונה וקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
מברישים את סירופ הקירש באופן שווה על העוגה כדי להשרות; שומרים סירופ נוסף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קירשה
3 תותים קפואים ללא סוכר
17
באמצעות מרית אופסט, להפיץ את המילוי באופן שווה על העוגה. לפזר את הדובדבנים על המילוי. השתמש בקלף כדי לגלגל בזהירות את העוגה כדי ליצור יומן באורך 13 אינץ ' עם התפר בתחתית. מקפלים את הקלף על היומן כך הקצוות נפגשים. באמצעות סרגל, לסחוט את העוגה בקלף כדי להדק את הגליל. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
18
ממש לפני ההגשה, מקציפים את השמנת עם הסוכר של הממתקים עד הפירמה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
19
להעביר את העוגה מגש הגשה וכפור עם קצפת. לנפות את אבקת הקקאו על גבי. תחתוך ותגיש.