קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

דולצ'ה דה לה וכמהין חמאת בוטנים

דולצ'ה דה לה וכמהין חמאת בוטנים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, ריבת חלב, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרטיני טראפל שוקולד עם כמהין חמאת רום Dulce de Leche, מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), ו עוגיות חמאה עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שוקולד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר קערה מחום ומערבבים dulce de leche וחמאת אגוז. מגניב מעט, ואז לגלגל כפיות ברמה של תערובת לתוך כדורים ומניחים על מגש. צמרמורת לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
חמאת אגוזיםחמאת אגוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לנפות אבקת קקאו לתוך תבנית אפייה בינונית או על מגש. ממיסים שוקולד בקערה רדודה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר מחבת מחום, עוזב קערה על מים. לטבול כמהין, 1 בכל פעם, בשוקולד, להרים עם מזלג ולתת לטפטף עודף, ואז מיד להעביר קקאו, הופך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
נייר אורזנייר אורז
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו לעמוד עד הציפוי מוגדר, ואז לנער את קקאו עודף מסננת. (ניתן לסנן את שאריות הקקאו ולהחזיר אותו למכולה.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
כמהין הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא עד 2 שבועות (לא לשמור על טמפרטורת החדר). הפשרה בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין