דלעת וחצי פקאן עם רוטב קרמל
דלעת פקאן חצי פרדו עם רוטב קרמל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קרם פרש, הל טחון, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת גבינה פקאן דלעת עם רוטב קרמל מלוח, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו עוגת דלעת פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 1/4x5 1 / 4x3 אינץ מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד. מערבבים פירורי gingersnap וסוכר חום במעבד עד בשילוב. עם מכונת ריצה, לאט להוסיף חמאה; תהליך עד פירורים לחים טופס. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת כיכר מוכן. צ ' יל 10 דקות.
לטאטא דלעת, דבש, ותבלינים בקערה גדולה להתמזג. תניח בצד.
מערבבים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים סירופ מבלי לערבב עד מדחום ממתקים רושם 120°, על 10 דקות.
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות. בהדרגה להכות סירופ סוכר חם; לנצח עד התערובת היא מגניב, כ 7 דקות.
מקפלים 1/3 של תערובת ביצה לבן לתוך תערובת דלעת תבלינים כדי להבהיר. מקפלים בתערובת ביצה לבן שנותר. מקפלים בפקאנים וחתיכות טופי. תערובת כפית לתוך קרום מוכן. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים עד הקפאה, בערך 8 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מערבבים סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד שהסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 8 דקות.
לטאטא ב 1/2 כוס שמנת, חמאה, ולאחר מכן crme frache (תערובת תהיה בועה). מערבבים וניל ומלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. מערבבים מעל חום בינוני כדי לחמם מחדש לפני ההגשה.)
לנגב את הצדדים של מחבת כיכר עם מטלית רטובה חמה. הפוך semifreddo על מגש; להסיר פלסטיק.
חותכים לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומגישים עם רוטב קרמל חם וקצפת.