קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת ממולאת בבקר בקארי

דלעת ממולאת בבקר בקארי
דלעת ממולאת בבקר בקארי עשויה להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . מתכון זה מטעם Taste of Home דורש שיני שום, ג'ינג'ר טחון, אורז ופטרוזיליה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן ונטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך 55 דקות . עם ציון כפית של 56% , מנה זו מוצקה. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק דלעת ערמונים בקארי , מרק דלעת ותפוחים בקארי , ומרק דלעת דלעת בקארי .

הוראות

1
הפכו את הדלעת בתבנית אפייה משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-45 דקות או עד שכמעט רכים.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
בינתיים, במחבת, טגנו את הבשר, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; סננו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
4
להמיס את המרק במים; להוסיף למחבת. להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב. להפוך את הדלעת כשהצד החתוך כלפי מעלה במחבת ולמלא בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
5
מלאו את הסיר במים חמים עד לעומק של 1/4 אינץ'; כסו באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
6
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-30 דקות או עד שהמאפה מתחמם היטב.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות