דלעת ממולאת בכל דבר טוב
אם יש לכם מלח ופלפל, לחם, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טבח טוב ממולא המבורגר אתגר: תירס מונטריי ג'ק ממולא שרימפס המבורגרים, Prego® טוב בשבילך פלפלים ממולאים, ו פלפלים ממולאים בכל דבר טוב {#PepperParty} (מתכונים דומים).
הוראות
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון או קלף, או למצוא תנור הולנדי בקוטר שהוא רק קצת יותר גדול מהדלעת שלך. אם תאפה את הדלעת בתבשיל, היא תשמור על צורתה, אבל היא עשויה להיצמד לתבשיל, אז תצטרך להגיש אותו מהסיר - שזו דרך ביתית להפליא להגיש אותו. אם אתה אופים אותו על תבנית אפייה, אתה יכול להציג אותו freestanding, אבל תמרון דלעת ממולא כבד עם פגז מרוכך הוא לא כל כך קל. עם זאת, מכיוון שאני אוהב את הדרך בה הדלעת הלא משועבדת נראית במרכז השולחן, תמיד לקחתי סיכון עם שיטת האפוי על הסדין, ועד כה, היה לי מזל.
באמצעות סכין מאוד חסון-וזהירות-לחתוך כובע מתוך החלק העליון של הדלעת (חושב ליל כל הקדושים ג ' ק-O-פנס). זה הכי קל לעבוד הסכין שלך סביב החלק העליון של הדלעת בזווית של 45 מעלות. אתה רוצה לחתוך מספיק מלמעלה כדי להקל עליך לעבוד בתוך הדלעת. נקה את הזרעים והחוטים מהכובע ומבתוך הדלעת. מתבלים את החלק הפנימי של הדלעת בנדיבות עם מלח ופלפל, ומניחים אותו על תבנית האפייה או בסיר.
לזרוק את הלחם, גבינה, שום, בייקון, ועשבי תיבול יחד בקערה. מתבלים עם פלפל-כנראה יש לך מספיק מלח מן הבייקון והגבינה, אבל הטעם כדי להיות בטוח-ולארוז את התערובת לתוך הדלעת. הדלעת צריכה להיות מלאה היטב—ייתכן שיש לך קצת יותר מדי מילוי, או שאולי תצטרך להוסיף אליו. מערבבים את השמנת עם אגוז מוסקט וקצת מלח ופלפל ושופכים אותו לתוך הדלעת. שוב, ייתכן שיש לך יותר מדי או מעט מדי—אתה לא רוצה את החומרים לשחות בשמנת, אבל אתה רוצה אותם רטוב יפה. (קשה לטעות כאן.)
שים את הכובע במקום ואופים את הדלעת במשך כ 2 שעות-לבדוק לאחר 90 דקות - או עד שכל מה שבתוך הדלעת מבעבע ואת הבשר של הדלעת הוא רך מספיק כדי להיות פירסינג בקלות עם קצה של סכין. בגלל הדלעת יהיה exuded נוזל, אני אוהב להסיר את הכובע במהלך 20 הדקות האחרונות או כך, כך הנוזל יכול לאפות משם ואת החלק העליון של המילוי יכול חום קצת.
כאשר הדלעת מוכנה, בזהירות, בזהירות רבה-זה כבד, חם, מתנדנד-להביא אותו לשולחן או להעביר אותו מגש שאתה תביא לשולחן.
יש לך בחירה - אתה יכול גם כפית החוצה חלקים של המילוי, לוודא לקבל כמות נדיבה של דלעת לתוך כפית, או שאתה יכול לחפור לתוך הדלעת עם כפית גדולה, למשוך את בשר הדלעת לתוך המילוי, ולאחר מכן לערבב את הכל. אני מעריץ של אפשרות המשיכה-ומיקס.
מוגש במנות לבביות ואחריו סלט, הדלעת היא מנה עיקרית מושלמת במזג אוויר קר; מוגשת בכפית נדיבה, זה בדיוק ליד טורקיה חג ההודיה.
זה באמת הכי טוב לאכול את זה ברגע שזה מוכן. עם זאת, אם יש לך שאריות, אתה יכול לגרוף אותם מתוך הדלעת, לערבב אותם, לכסות, לצנן אותם; לחמם אותם למחרת.
ישנן דרכים רבות לשנות את הפרויקט הזה אומנויות ומלאכות. במקום לחם, מילאתי את הדלעת באורז מבושל-כשהוא אפוי, הוא כמעט כמו ריזוטו. וגם, עם לחם או אורז, בהזדמנויות שונות הוספתי תרד מבושל, כרוב, chard, או אפונה (האפונה באה ישר מהמקפיא). הכנתי את זה בלי בייקון (מנה צמחונית נפלאה), וגם הכנתי את זה ואהבתי, אהבתי, אהבתי את זה עם בשר נקניק מבושל; קוביות בשר חזיר הן גם רעיון טוב. אגוזים הם תוספת נהדרת, כמו גם חתיכות של תפוח או אגס או חתיכות של ערמונים.