דלעת ספגטי וכדורי בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סקווש ספגטי כדורי בשר. מנה זו מכילה כ 63 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1150 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, מלח כשר, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סקווש ספגטי וכדורי בשר, עבור דלעת ספגטי עם כדורי בשר, ו דלעת ספגטי וכדורי בשר.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. חצי את הסקווש לאורכו לגרוף את הזרעים.
מפזרים את הצדדים לחתוך עם 1/2 כפית מלח, ואז לצחצח את שני הצדדים עם שמן זית.
שים את הסקווש, לחתוך בצד למעלה, בתבנית אפייה לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום. צלוי 20 דקות, ואז לחשוף ולהמשיך צלייה עד הסקווש הוא מכרז, על 35 דקות יותר.
מברשת תבנית אפייה עם שמן זית. דופק את הסלרי, גזר, בצל, שום ופטרוזיליה במעבד מזון כדי להפוך את הדבק.
מעבירים חצי ממרח הירקות לקערה; מוסיפים את הבשר הטחון, בשר חזיר טחון, ביצים, פירורי לחם, 1 כוס פרמזן ו -1 כפית מלח ומערבבים עם הידיים עד רק בשילוב. טופס לתוך כ 24 כדורי בשר שני אינץ; להעביר את תבנית אפייה מוכן.
אופים עד המשרד אבל לא מבושל דרך, על 10 דקות.
חום 3 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הדבק ירקות הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא נראה יבש, על 5 דקות. מערבבים את מחית העגבניות; לשטוף כל פחית עם 1 כוס מים ולהוסיף לסיר. מערבבים בזיליקום, אורגנו ו 1 1/2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עד שהרוטב מתעבה וקציצות הבשר מבושלות דרך, 15 עד 20 דקות.
השתמש במזלג כדי לגרד את בשר סקווש ספגטי לגדילים; להעביר לקערה גדולה ולזרוק עם 2 כפות פרמזן מגוררת. מתבלים במלח. מחלקים את הדלעת בין קערות ומעל כל אחד עם כמה כדורי בשר, רוטב ואת הנותרים 1 כף פרמזן.
מתכון זה עושה תוספת רוטב וקציצות בשר.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להקפיא במיכל אחסון עד חודש אחד.