דלעת רול עם קרם חמאת בוטנים פריך
דלעת רול עם קרם חמאת בוטנים פריך הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תמצית שקדים, אבקת אפייה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: פריך חמאת בוטנים פלדה לחתוך שיבולת שועל + שמח לאומי בוטנים יום, עוגות ספייס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת בוטנים, ו בוטנים פריכים וזרעי דלעת שבירים.
הוראות
תנור חום עד 191°.ריסוס מחבת רול ג 'לי 15x10 אינץ' עם תרסיס בישול לא מקל עם קמח; קו עם שעווה או נייר קלף. ספריי נייר עם תרסיס ללא מקל עם קמח.
מערבבים יחד קמח, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה קטנה. מקציפים ביצים בקערת ערבוב גדולה על מהירות בינונית של מיקסר חשמלי במשך 1 דקה. בהדרגה לנצח בסוכר; לנצח 2 דקות. להתמזג דלעת. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, להכות רק עד בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת.
אופים 10 עד 13 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
מנפים אבקת סוכר על מגבת מטבח נקייה. שחרר את קצוות העוגה ומיד להפוך את העוגה על מגבת מוכנה. בזהירות להסיר נייר.
להפשיל עוגה ומגבת, החל בקצה הצר. מגניב על מתלה תיל במשך 45 דקות.
מקציפים גבינת שמנת, אבקת סוכר, חמאת בוטנים ותמצית בקערה בינונית עד בשילוב טוב.
פרוש את העוגה והסר את המגבת; מורח את חמאת הבוטנים באופן שווה לקצוות העוגה.
מגלגלים את העוגה; מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
טפטוף עם סירופ קרמל ומפזרים בוטנים קצוצים לפני ההגשה.