קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות1
ציון בריאות71
מגזין

האדוק עם ירקות טריים בקיץ

האדוק עם ירקות טריים בקיץ
האדוק עם ירקות טריים בקיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1475 קלוריות, 142 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, אבקת שום, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: האדוק עם ירקות טריים בקיץ, נייר אורז טרי (אביב/קיץ) לחמניות W / עשבי תיבול וירקות ב, ו האדוק נורדי חדש על ירקות גרוסים עם גרמולטה שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, פתיתי פלפל אדום, טימין, אבקת שום ומלח.מעל חום מתון, לכסות ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב frequently.In 9 " תבנית אפייה להוסיף פרוסות לימון, מקום דגים על הלימון העליון עם קישואים, פלפל צהוב tomatoe.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פלפל צהובפלפל צהוב
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את היין על דגים וירקות.למעלה עם תערובת potatoe ומקשטים עם פרמזן.מכסים ואופים בתנור 375 מעלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להאדוק. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.