האימפריה טורקיה עם רוטב קארי
המתכון הקיסרי טורקיה עם רוטב קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 10 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כוסברה, טורקיה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף אנדרה קארי-kodi kura עם רוטב (קארי עוף פשוט ), הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב 2/3 כוס שמן זית עם 1 כף אבקת קארי וכאשר שמן מנצנץ, לבשל על חום נמוך בינוני במשך 3 דקות.
באמצעות מזרק טורקיה, להזריק את הציפור, עם שמן קארי כדלקמן: 2 כפות לתוך כל ירך, 1 כף לתוך כל מקל תיפוף ו 2 1/2 כפות לתוך כל שד.
תן טורקיה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. לחלופין, מקררים את הציפור לילה ולהביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
שים את ההודו במחבת צלייה. בסיר בינוני, להמיס 12 כפות של החמאה.
להוסיף 2 כפות של אבקת קארי, 1 כף מלח ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מברשת חלק מהתערובת על טורקיה.
צולים את ההודו במשך 2 שעות, צולים כל 30 דקות עם חמאת הקארי והופכים את מחבת הקלייה אפילו להשחמה. הגדילו את טמפרטורת התנור ל-400 וצלו במשך 30 דקות יותר, או עד שהעור יהיה חום זהוב ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לאוגר הירך הפנימי 17
אם טורקיה חומים מהר מדי,לכסות אותו באופן רופף עם נייר.
להעביר את טורקיה ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 30 דקות או עד 1 שעה.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה; לרפרף את השומן.
מניחים את המחבת צלייה מעל 2 מבערים.
מוסיפים את היין ואת שאלוט ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת, עד היין הוא כמעט התאדה, כ 8 דקות.
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים ואת מלאי טורקיה העשיר ולהביא לרתיחה.
בינתיים, בסיר בינוני, להמיס את 3 כפות הנותרים של חמאה.
להוסיף את הנותרים 1 כף אבקת קארי; לבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב, במשך 3 דקות. מערבבים בקמח, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה בתערובת המניות; מביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, מקציפים, עד שהרוטב מתעבה, 5 דקות. מערבבים במיץ הסיד. מתבלים במלח. מסננים את הרוטב, מעבירים לסירת רוטב מחוממת ומוסיפים את הכוסברה. תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא הקלטות שדה Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![הקלטות שדה Chenin Blanc]()
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.