קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הביצה המטוגנת של חוסה אנדרס עם צ'וריסו

הביצה המטוגנת של חוסה אנדרס עם צ'וריסו
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Rossejat ' José אנדרס עם שרימפס, תפוחי אדמה מצופה מלח של חוסה אנדרס ברוטב פטרוזיליה, ו חוזה מרושל עם צ'וריסו, Poblanos חרוך ו Crema אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת גדולה שאינה מקל וחום מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את השום ומבשל, מרפרף מדי פעם, עד השחמה קלה, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
הסר שום עם כפית מחוררת ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
יוצקים את 1/4 הנותרים כוס שמן זית, ולארכב את החום בינוני גבוה. לפצח את אחת הביצים לתוך קערה קטנה. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, להטות את המחבת כך בריכות השמן בצד אחד. בזהירות להחליק את הביצה לתוך השמן. כפית כמה שמן חם על גבי הביצה, ומבשלים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמון עדיין נוזל, כ -30 שניות. הקצוות של הלבנים צריך להיות השחמה ופריך. בזהירות להסיר ביצה עם כפית מחוררת או מרית, ולהעביר לצלחת ולשמור חם. חזור על התהליך עם שאר הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים את השמן לתוך קערה ומניחים בצד, אבל לא למחוק מחבת. להחזיר את המחבת אל הכיריים ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיף את צ ' וריסו, ומבשלים עד שהם מתחילים לעבד קצת שמן, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את ענפי הקורנית, מערבבים היטב ומבשלים דקה נוספת, ומפחיתים את החום אם השמן מתחיל לעשן באגרסיביות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מחלקים את צ ' וריסו ותימין בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
טפטוף עם קצת שמן שמורות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מגישים עם פרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא