הביצה המטוגנת של חוסה אנדרס עם צ'וריסו
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Rossejat ' José אנדרס עם שרימפס, תפוחי אדמה מצופה מלח של חוסה אנדרס ברוטב פטרוזיליה, ו חוזה מרושל עם צ'וריסו, Poblanos חרוך ו Crema אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת גדולה שאינה מקל וחום מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את השום ומבשל, מרפרף מדי פעם, עד השחמה קלה, כחמש דקות.
הסר שום עם כפית מחוררת ולהשליך.
יוצקים את 1/4 הנותרים כוס שמן זית, ולארכב את החום בינוני גבוה. לפצח את אחת הביצים לתוך קערה קטנה. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, להטות את המחבת כך בריכות השמן בצד אחד. בזהירות להחליק את הביצה לתוך השמן. כפית כמה שמן חם על גבי הביצה, ומבשלים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמון עדיין נוזל, כ -30 שניות. הקצוות של הלבנים צריך להיות השחמה ופריך. בזהירות להסיר ביצה עם כפית מחוררת או מרית, ולהעביר לצלחת ולשמור חם. חזור על התהליך עם שאר הביצים.
יוצקים את השמן לתוך קערה ומניחים בצד, אבל לא למחוק מחבת. להחזיר את המחבת אל הכיריים ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מוסיף את צ ' וריסו, ומבשלים עד שהם מתחילים לעבד קצת שמן, על 30 שניות.
מוסיפים את ענפי הקורנית, מערבבים היטב ומבשלים דקה נוספת, ומפחיתים את החום אם השמן מתחיל לעשן באגרסיביות.
מחלקים את צ ' וריסו ותימין בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מגישים עם פרוסות לחם פריך.