קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות14
ציון בריאות20
מגזין

הודו מלא ברקת

הודו מלא ברקת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בריין טורקיה כולה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 60 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 14 . אם יש לך בצל, הודו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו -30 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 105 מעריצים. מתכונים דומים: הודו מלא ברקת, הודו ברן, ו הודו צלוי בריח.

הוראות

1
מערבבים מים קרים ומלח בדלי נקי גדול או קומקום (noncorrosive); מערבבים עד שהמלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
תוסיפי הודו. מכסים ומקררים 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
3
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר טורקיה ממי מלח; להשליך מלח. לשטוף היטב את טורקיה תחת מים זורמים קרים, לשפשף בעדינות מחוץ ובתוך טורקיה כדי לשחרר מלח. עור טפיחה ושני חללים פנימיים יבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. לזרוק בצל, גזר, סלרי ותימין עם 1 כף של חמאה מומסת; מקום בחלל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גזרגזר
סלריסלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
טימיןטימין
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
6
מניחים הודו, השד בצד למטה, על מתלה במחבת צלייה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מברשת כל הצד האחורי של טורקיה עם 1 כף חמאה מומסת. הפוך את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
8
מברשת כל הצד השד של טורקיה עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף מים או לכסות טורקיה.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
9
הצלי חשף 3 שעות 30 דקות עד 4 שעות, צחצוח פעמיים עם טפטוף מחבת במהלך 30 הדקות האחרונות של צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness לאחר כ 3 שעות. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר. הכל על Brining
12
עבור בשר לח ורך במיוחד, brining היא הדרך ללכת! לטבול את ההודו שלך באמבט מים מלוחים (המלח) לילה שואב מים לתוך התאים של טורקיה, כך שהוא נשאר עסיסי ולח כאשר מבושל. עבור שיטה זו, תצטרך דלי פלסטיק גדול ונקי או stockpot noncorrosive (לא אלומיניום), שטח מקרר מספיק וזמן, אבל זה לעשות קדימה גדול.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
מיםמים
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר