הודו מלא ברקת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בריין טורקיה כולה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 60 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 14 . אם יש לך בצל, הודו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו -30 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 105 מעריצים. מתכונים דומים: הודו מלא ברקת, הודו ברן, ו הודו צלוי בריח.
הוראות
מערבבים מים קרים ומלח בדלי נקי גדול או קומקום (noncorrosive); מערבבים עד שהמלח מומס.
תוסיפי הודו. מכסים ומקררים 8 עד 12 שעות.
הסר טורקיה ממי מלח; להשליך מלח. לשטוף היטב את טורקיה תחת מים זורמים קרים, לשפשף בעדינות מחוץ ובתוך טורקיה כדי לשחרר מלח. עור טפיחה ושני חללים פנימיים יבשים עם מגבות נייר.
הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. לזרוק בצל, גזר, סלרי ותימין עם 1 כף של חמאה מומסת; מקום בחלל טורקיה.
מניחים הודו, השד בצד למטה, על מתלה במחבת צלייה רדודה גדולה.
מברשת כל הצד האחורי של טורקיה עם 1 כף חמאה מומסת. הפוך את תרנגול ההודו.
מברשת כל הצד השד של טורקיה עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף מים או לכסות טורקיה.)
הצלי חשף 3 שעות 30 דקות עד 4 שעות, צחצוח פעמיים עם טפטוף מחבת במהלך 30 הדקות האחרונות של צלייה.
טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness לאחר כ 3 שעות. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר. הכל על Brining
עבור בשר לח ורך במיוחד, brining היא הדרך ללכת! לטבול את ההודו שלך באמבט מים מלוחים (המלח) לילה שואב מים לתוך התאים של טורקיה, כך שהוא נשאר עסיסי ולח כאשר מבושל. עבור שיטה זו, תצטרך דלי פלסטיק גדול ונקי או stockpot noncorrosive (לא אלומיניום), שטח מקרר מספיק וזמן, אבל זה לעשות קדימה גדול.