הודו עם זיגוג סיידר
מתכונים דומים: הודו זיגוג סיידר, הודו עם זיגוג סיידר, ו תרנגול הודו מזוגג חמאה וסיידר.
הוראות
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש התחתון.
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. שים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה ועונה פנימה והחוצה עם 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. שים תפוח, בצל, ותימין בחלל גדול. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
מוסיפים מים למחבת וצולים, ללא צלי, 1 שעה.
בינתיים, להרתיח סיידר וסוכר בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר מומס, עד מופחת על 1/4 כוס, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה 1 כף בכל פעם, לטאטא עד emulsified.
בואו זיגוג לעמוד עד מוכן לשימוש.
לאחר טורקיה קלוי 1 שעה, לסובב מחבת 180 מעלות. צלי, בלי צלי, 40 דקות יותר.
מברשת טורקיה בכל רחבי עם כל זיגוג ולהמשיך לצלות עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; לא לגעת העצם) רושמים 165 עד 77°, 5 עד 15 דקות יותר (זמן הקלייה הכולל: 1 3/4 עד 2 שעות).
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
להעביר טורקיה כל כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
להעביר את טורקיה מגש (מיצי מילואים במחבת צלייה) ולתת מנוחה, חשופה, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 170 כדי 175&Deg;F). תשליך את החוט.
מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר למדוד דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שמירה על שומן.
מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף יין ומחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 2 דקות. מסננים דרך מסננת לתוך כוס מדידה המכיל מיצי מחבת.
שים 1/2 כוס שומן שמור (אם יש פחות, להוסיף חמאה מומסת) בסיר כבד 4 ליטר ו להקציף בקמח.
לבשל roux מעל חום בינוני, לטאטא, 3 דקות.
להוסיף מיצי פאן מלאי בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן, ואז להביא לרתיחה, לטאטא מדי פעם. מבשלים במהירות, מקציפים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.