קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות47
מגזין

הודו צלוי בעשב עם רוטב מייפל

הודו צלוי בעשב עם רוטב מייפל
תרנגול הודו צלוי עם רוטב מייפל יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 128 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. גשו לסופר וקנו בצל, שום, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי ברוטב, תרנגול הודו צלוי ברוטב, ו חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יש לשטוף את ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש. חתוך את עור הצוואר. ממלאים את תרנגול ההודו בשום, בצל ומרווה, טימין ופטרוזיליה. מתבלים בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מעבירים את ההודו למחבת צלייה גדולה ומשומנת קלות וצולים אותה במשך כ-3 שעות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס למרשם ירך 17
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מכסים את טורקיה בנייר כסף אם העור מתחיל להיראות חום מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
להעביר את ההודו ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה חסינת חום לרפרף את השומן. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה עד רוחש.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הוסף 1 כוס של מלאי טורקיה עשיר ולהביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה תקוע בתחתית בצד של המחבת; להוסיף את מיצי המחבת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בסיר בינוני, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
10
מוסיפים את מיצי המחבת ואת הנותרים 2 כוסות של מלאי טורקיה לסיר ומבשלים, לטאטא, עד הרוטב הוא מעובה ואין טעם floury נשאר, על 5 דקות. מערבבים בסירופ מייפל ומתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב לסירת רוטב. תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סירת רוטבסירת רוטב
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף