הירשם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, סודה לשתייה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: .
הוראות
מלא את ספינות הקאפקייקס כשני שלישים מלאים בבלילה.
אופים במשך 16 עד 18 דקות, או עד קיסם שיניים מוכנס במרכז הקאפקייק יוצא נקי עם כמה פירורים נצמדים אליו. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין לפני frosting.To הפוך את השריית האספרסו: בקערה קטנה, להקציף אמרטו ואבקת אספרסו עד שהאספרסו מתמוסס. הגדר aside.To הפוך את רוטב פטל: בסיר קטן, לבשל פטל אגבה מעל חום בינוני עד פטל לנבול למטה.
תן להתבשל על נמוך במשך 5 דקות עד התערובת הופכת עקביות pourable.
הסר מן החום ומערבבים וניל, מיץ לימון, קינמון, ומלח. לטעום ולהתאים את המתיקות על ידי הוספת אגבה יותר במידת הצורך.
שלב אבקת אספרסו, אמרטו, מים ווניל בקערה קטנה ומערבב או מערבולת קערה עד אבקת אספרסו מומס (על 1 דקה). באמצעות מערבל כף יד או לעמוד, לנצח את קיצור עד חלקה. עם המיקסר פועל על נמוך, להוסיף אבקת סוכר וקצב לשלב.
הוסף 1 כף של נוזל אספרסו בכל פעם, לפי הצורך, עד שהוא מגיע עקביות הציפוי הרצוי טעם טירמיסו. הכה על גבוה במשך 2 דקות נוספות עד אור fluffy.To להרכיב את העוגות: באמצעות כף, לחתוך חור קטן מהחלק העליון של כל קאפקייק (לגרוף על 1 כף עוגה) ולהשליך. בחור של הקאפקייק, שכבה כ 1 כפית של אספרסו להשרות, 1 כף של רוטב פטל, 2 כפיות שוקולד טחון, ציפוי צנרת על גבי.
מקשטים עם עלי פטל ונענע. תהנו!