הלוחש למצנן: ברוקולי ואגוז פסטו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: לוחשת Crisper: קישואים ופיצה פסטו, הלוחש למצנן: ברוקולי מבושל ארוך של אליס ווטרס, ו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב להרתיח על חום גבוה.
מוסיפים פרחי ברוקולי ומבשלים שתי דקות.
מסננים ברוקולי היטב ומניחים בצד.
במעבד מזון, לשלב ברוקולי, אגוזי מלך, שום, מיץ לימון, ומלח. דופק עד ברוקולי ואגוזים קצוצים דק. לאחר מכן, עם מנוע פועל, יוצקים שמן זית בזרם איטי.
לזרוק עם פסטה, להפיץ על פרוסות באגט קלוי, או כמו רוטב עוף או דגים. פסטו ישמור במיכל אטום במקרר עד שלושה ימים.