הלזניה האהובה על תמי היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . אם יש לכם אטריות לזניה, ביצה, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רול לזניה מועדפת, לזניה מקסיקנית אהובה, ו לזניה ירקות האהוב על המשפחה.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מטגנים בצל עד שמתרככים. מערבבים בשר טחון, ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מסננים עודף שומן. מתבלים עם תיבול איטלקי, רוזמרין, מלח שום, מלח ופלפל. מערבבים עגבניות, רסק עגבניות ומים. מבשלים 1 שעה, או עד הרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים בצל עד רך שקוף. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בגבינת פרמזן, ואז חלב. מבשל, ערבוב, עד עבה. אפשר להתקרר, ואז מוסיפים ביצה. (רוטב יהיה עבה מאוד.)