הליבוט עם שרמולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח, מלח, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שיפודי הליבוט לימוני עם שרמולה, שרמולה., ו שרימפס Charmoula (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 6 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד השום קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שום
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים עלי פטרוזיליה, כוסברה, צלפים, קליפה ומיץ; דופק עד שעשבי תיבול קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
כוסברה
צלפים
עשבי תיבול
מיץ
בקר
4
כדי להכין דגים, מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
דגים
מלח
5
מניחים דגים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
6
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.