קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות94
מגזין

הליבוט עם שרמולה

הליבוט עם שרמולה
הליבוט עם שרמולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח, מלח, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שיפודי הליבוט לימוני עם שרמולה, שרמולה., ו שרימפס Charmoula (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 6 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד השום קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים עלי פטרוזיליה, כוסברה, צלפים, קליפה ומיץ; דופק עד שעשבי תיבול קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
כוסברהכוסברה
צלפיםצלפים
עשבי תיבולעשבי תיבול
מיץמיץ
בקרבקר
4
כדי להכין דגים, מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
דגיםדגים
מלחמלח
5
מניחים דגים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים דגים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
8
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.