קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

הליבוט קלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים

הליבוט קלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים
הליבוט קלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך יין, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה בתוספת גבעולים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 102 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה מרהיב. מתכונים דומים: ארטישוקים צלויים בסיר עם יין לבן וצלפים, רוטב שאלוט יין לבן עם לימון וצלפים, ו ירכיים עוף צלויות עם שעועית לבנה, לימון וצלפים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את הקמח על צלחת עמוקה או בקערה רדודה ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לדלות את הדגים בקמח. שים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה, להוסיף 1 כף שמן החמאה ולקבל את המחבת חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הפילה ומבשלים עד השחמה בצד 1, 2 עד 3 דקות. במקביל, מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים, ערבוב, לחום. ואז להפוך את הדג, לשים את המחבת בתנור, וצולים עד הדג הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר את הדג ל 2 צלחות הגשה. לזרוק את הפרושוטו החוצה על מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
תחזיר את המחבת לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים עוד כף שמן זית, היין הלבן, מיץ לימון, צלפים, 2 כפות הנותרים חמאה ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה; מרתיחים עד מופחת מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
7
יוצקים את הרוטב על הדגים, למעלה עם פרושוטו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו