קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

המהפך האולטימטיבי: סטייק ופאי כליות

המהפך האולטימטיבי: סטייק ופאי כליות
המהפך האולטימטיבי: סטייק & פשטידת כליות לוקח בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 531 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סטייק מבושל, אבקת חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. המהפך האולטימטיבי: פשטידת רועים, המהפך האולטימטיבי: פשטידת עוף, ו פשטידת סטייק וכליות (או פטריות) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לגזור ולהשליך את הצינורות הדקים מהכליות. שוטפים את הכליות במים קרים עד שהמים זורמים, ואז קוצצים אותם לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מחממים את השמן בסיר גדול או במחבת סאוט עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצלים, את הגבעולים ביי טימין ומטגנים על חום בינוני במשך 8-10 דקות עד הבצל הם באמת זהב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
תרתיחי את הקומקום.
5
מוסיפים את הסטייק והכליות למחבת ומטגנים בקצרה, רק עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד. להגביר את החום, לשפוך את היין, מערבבים כדי deglaze התחתון של המחבת, ואז לתת לו להרתיח על חום גבוה במשך 2-3 דקות עד מופחת ונספג לתוך הבשר. מערבבים את עגבניות טהור אבקת חרדל. לנפות את הקמח, ערבוב, ואז מערבבים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים 400 מ " ל מים רותחים ולהמשיך לערבב עד התערובת מתחילה לרתוח והוא מעובה. עצה בגזר והן פטריות, להפחית את החום, לכסות עם מכסה, ואז להשאיר להתבשל בעדינות במשך כ 1 hr, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
הסר את המכסה ומבשל עוד 25-30 דקות או עד הבשר הוא רך מאוד והרוטב התעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
הסר מהחום ולהסיר את עלי המפרץ ואת זרזי קורנית. מערבבים את הפטרוזיליה, עונה לפי הטעם, ולאחר מכן להעביר עוגה או צלחת ovenproof (22-23cm בקוטר, 6cm עמוק, קיבולת 1.7 ליטר או דומה), ולאחר מכן להשאיר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
9
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
בעוד הבשר מתקרר, להפוך את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
שים את הקמח, ותימין אם באמצעות, לקערה. באח בחמאה הקרה או קפואה, לעשות באר במרכז, ולאחר מכן להוסיף את היוגורט, שמן זית, קמצוץ מלח טחינה טובה של פלפל שחור. באמצעות סכין עגול להב, לערבב יחד עם 2 כפית מים קרים, ולאחר מכן בעדינות לאסוף יחד עם הידיים כדי ליצור בצק.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
הסר מהקערה ללוש בקצרה עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות כך שלה מעט גדול יותר מאשר החלק העליון של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
14
להניח את הבצק על הבשר לקצץ את הקצוות עם מספריים אז זה מעט overhangs קצה המנה. הפוך 2 חריצים קטנים במרכז. חליל הקצוות, ואז לרדד את התוספות לחתוך 6 עלים בצורת יהלום. לצנן צד אחד ולהניח אותם על מכסה המאפה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
15
מניחים את המנה על תבנית אפייה, ואז אופים בתנור במשך כ 25 דקות או עד המאפה הוא זהוב.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. הנהר סנייק הקציר מאוחר ריזלינג עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
נהר הסנייק קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק האחוזה שלנו, ריזלינג הקציר המאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. שלנו 2011 יש אף limeade עם רמז של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים המבוססים על פירות או כאפריטיף מרענן.