בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1275 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, לארדונים בייקון, בקר מבושל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר צבי בר, פטריות שדה ופודינג שיכר, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה.
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה ומבשלים את הבצל והלארדונים יחד במשך 5 דקות עד הזהב. לגרוף החוצה עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף את השמן למחבת, אבק את הבשר עם הקמח, ולאחר מכן חום שווה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיף את גזר לבן, אייל, מלאי, ג ' לי, טימין ותערובת לרדון למחבת. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים במשך 1 שעות עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
אייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.5 ליטר. כדי להפוך את המאפה, לערבב יחד את הקמח, אבקת חרדל, suet ו כפית מלח שולחן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
מלח שולחן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
Suet
5
הוסף מספיק מים קרים, על 150ml, כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר רבע מהבצק והנח בצד אחד. על משטח מקומח בכבדות, מגלגלים את הבצק שנותר לעשות סיבוב גדול, גדול מספיק כדי קו האגן.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנות
7
בזהירות להניח את המאפה באגן (במטרה להיות 1cm של מאפה תלוי מעל השפה), ולאחר מכן לחץ על הקצוות של החיבור יחד כדי לאטום.
8
לרדד את שאר רבע למעגל גדול מספיק כדי לכסות את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
9
יוצקים את נוזל הבישול מהמילוי למחבת קטנה ומניחים בצד. השליכי את גבעולי הקורנית. כפית את המילוי לתוך אגן מרופד ושופכים מעל 100ml של נוזל הבישול. מקפלים מעל המאפה התלוי ולהתחכך במים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים את המכסה על גבי, לחיצה בחוזקה סביב הקצוות לאטום.
11
חמאה גיליון אפייה קלף, לקפל בקפל גדול שכב, בצד חמאה למטה, על גבי הפודינג. מכסים בשכבת קפלים של נייר ולבסוף לקשור עם חוט, מה שהופך לולאה עבור הידית כך שתוכל להרים את הפודינג בקלות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
לשבת trivet קטן או חותך עוגיות גדול בתחתית סיר עמוק thats גדול מספיק כדי לקחת את האגן בקלות. חצי למלא את המחבת עם מים ולהביא לרתיחה. תחתון את הפודינג, לכסות ומבשלים 2 שעות, ציפוי עם מים רותחים בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
לחמם את נוזל הבישול, מבעבע אותו קצת אז זה מפחית לרוטב טעים. בזהירות להרים את הפודינג. הפעל סכין סביב השפה, ואז להתברר ולשרת עם רוטב וירקות, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.