קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן

בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן
בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1275 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, לארדונים בייקון, בקר מבושל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר צבי בר, פטריות שדה ופודינג שיכר, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ומבשלים את הבצל והלארדונים יחד במשך 5 דקות עד הזהב. לגרוף החוצה עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף את השמן למחבת, אבק את הבשר עם הקמח, ולאחר מכן חום שווה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיף את גזר לבן, אייל, מלאי, ג ' לי, טימין ותערובת לרדון למחבת. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים במשך 1 שעות עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.5 ליטר. כדי להפוך את המאפה, לערבב יחד את הקמח, אבקת חרדל, suet ו כפית מלח שולחן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
מלח שולחןמלח שולחן
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
SuetSuet
5
הוסף מספיק מים קרים, על 150ml, כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר רבע מהבצק והנח בצד אחד. על משטח מקומח בכבדות, מגלגלים את הבצק שנותר לעשות סיבוב גדול, גדול מספיק כדי קו האגן.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
בזהירות להניח את המאפה באגן (במטרה להיות 1cm של מאפה תלוי מעל השפה), ולאחר מכן לחץ על הקצוות של החיבור יחד כדי לאטום.
8
לרדד את שאר רבע למעגל גדול מספיק כדי לכסות את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
יוצקים את נוזל הבישול מהמילוי למחבת קטנה ומניחים בצד. השליכי את גבעולי הקורנית. כפית את המילוי לתוך אגן מרופד ושופכים מעל 100ml של נוזל הבישול. מקפלים מעל המאפה התלוי ולהתחכך במים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים את המכסה על גבי, לחיצה בחוזקה סביב הקצוות לאטום.
11
חמאה גיליון אפייה קלף, לקפל בקפל גדול שכב, בצד חמאה למטה, על גבי הפודינג. מכסים בשכבת קפלים של נייר ולבסוף לקשור עם חוט, מה שהופך לולאה עבור הידית כך שתוכל להרים את הפודינג בקלות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
לשבת trivet קטן או חותך עוגיות גדול בתחתית סיר עמוק thats גדול מספיק כדי לקחת את האגן בקלות. חצי למלא את המחבת עם מים ולהביא לרתיחה. תחתון את הפודינג, לכסות ומבשלים 2 שעות, ציפוי עם מים רותחים בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
לחמם את נוזל הבישול, מבעבע אותו קצת אז זה מפחית לרוטב טעים. בזהירות להרים את הפודינג. הפעל סכין סביב השפה, ואז להתברר ולשרת עם רוטב וירקות, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "