קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

תבשיל אירי

תבשיל אירי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אירי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. 423 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בשר כבש, בייקון מפוספס, כבש מתבשל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 95%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי, ו תבשיל אירי.

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים את השמן בתבשיל חסיני אש. תוסס את הבייקון במשך 4 דקות עד פריך. להגביר את החום, ואז לבשל את הטלה במשך 6 דקות עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הסר את הבשר עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את הבצל, גזר ועשבי תיבול למחבת, ואז מבשלים כ 5 דקות עד מתרכך. החזר את הבשר למחבת, מערבבים את שעורת הפנינה, יוצקים על המניה, ואז מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעורה פנינהשעורה פנינה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לשבת גושים של תפוחי אדמה על גבי התבשיל, לכסות, ואז לטגן בתנור, ללא הפרעה, במשך כ 1 שעות עד תפוחי האדמה רכים והבשר רך. את התבשיל ניתן לקרר ולשמור במקרר במשך 2 ימים, ולאחר מכן מחומם בתנור נמוך או על התנור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים מהתנור, מנקדים את תפוחי האדמה בחמאה, מפזרים עם בצל האביב ומגישים סקופים ישר מן המנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות Lokoya Mt. וידר קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 349 דולר לבקבוק.
Mt Lokoya. וידר קברנה סוביניון
Mt Lokoya. וידר קברנה סוביניון
אפלאסיון מאונט ויידר פיק (Veeder Peak estate vineyard), השוכן בקצה הצפוני של אפלאסיון מאונט ויידר פיק (Veeder Peak estate vineyard), שוכן בגובה של 1,800 רגל. מאז 1995, לוקויה מייצרת קברנה סוביניון ממבחר בלוקים הממוקמים על פני השטח התלולים, ההרריים. נאבק באדמה וולקנית זו מאלץ את הגפנים לחפש חומרים מזינים בתורו לייצר פירות יער עם פירות מרוכזים מאוד. היינות מציגים מאפיינים של סיגליות ופירות כחולים עם טאנינים חזקים ופוטנציאל הזדקנות יוצא דופן.