העוגיות האיטלקיות של קתי
המתכון לעוגיות האיטלקיות של קתי מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, "תמצית ונילן", "סוכר ממתקים", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 956 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. מתכונים דומים: עוגיות הסוכר הרכות הקפואות של קתי, חזיר מזוגג דומדמניות של קתי, ו תירס הערווה של קתי.
הוראות
קרם מרגרינה או חמאה וסוכר ביסודיות; להוסיף ביצים, וניל, ו 2 כפות של מיץ תפוזים.
מערבבים קמח ואבקת אפייה ומוסיפים בהדרגה לתערובת מוקצפת.
ללוש בצק על לוח מקומח קלות במשך כ 5 דקות. באמצעות כפות בצק, רול באורכים 6 אינץ'; לחץ מסתיים יחד כדי ליצור טבעות.
בואו לעמוד על סדינים עוגיות ungreased בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
אופים 350 מעלות F (180 מעלות C) במשך 15-17 דקות או עד זהב קל.
שלב 2 1/2 סוכר קונדיטור כוסות עם מיץ תפוזים מספיק כדי להפוך זיגוג דק. טובלים כל עוגייה חמה לתוך זיגוג; מגניב על מדפים. לקשט עם סוכריות קונפטי,אם תרצה.