קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

הפיצה המקסיקנית של ג'ימי

הפיצה המקסיקנית של ג'ימי
הפיצה המקסיקנית של ג'ימי דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פפריקה, מלח, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . נסו הפיצה המקסיקנית של ג'ימי, הפיצה המקסיקנית של ג'ימי, ו ג'ימי הוא עוף אדובו. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 2 צלחות עוגה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בשר בקר, בצל ושום במחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד בשר משחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
לנקז את השומן. מתבלים את הבשר עם אבקת צ ' ילי, כמון, פפריקה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
הנח טורטייה אחת בכל צלחת עוגה, ולכסות בשכבה של שעועית מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
5
מורחים חצי בשר טחון מתובל על כל אחד, ולאחר מכן לכסות עם טורטייה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
6
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את הצלחות מהתנור, ולתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מורחים חצי סלסה על כל טורטייה העליונה. מכסים כל פיצה עם חצי מהגבינות צ 'דר ומונטריי ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
מניחים חצי העגבניות, חצי הבצל הירוק, וחצי פרוסות חלפיניו על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10
החזירו את הפיצות לתנור ואפו במשך 5 עד 10 דקות נוספות, עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהתנור, ולתת להתקרר מעט לפני חיתוך כל אחד ל 4 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.