הצדפות המסולסלים של ג'ואן
הצדפות המסולסלות של ג'ואן הן pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך צדפות extran, רוטב ווסטרשייר, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 17%. נסו צדפות מסולסלות, צדפות מסולסלות, ו צדפות מסולסלות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את פירורי קרקר, מלח, פלפל, וחמאה בקערה עד לחלח באופן שווה. חמאה תבשיל 1 1/2 ליטר ומפזרים על 1/3 של תערובת פירור קרקר לתוכו.
מסננים את הצדפות, שומר את הנוזל.
הוסף מספיק מיץ צדפות לנוזל הצדפה לעשות 3/4 כוס; להפריש.
שכבה חצי מהצדפות לתוך צלחת התבשיל ומפזרים חצי מפירורי הקרקר. סדר את הצדפות הנותרות על הפירורים.
להקציף יחד את נוזל הצדפה, שמנת, רוטב ווסטרשייר, ורוטב פלפל חריף.
טפטוף על הצדפות ומפזרים את פירורי הקרקר הנותרים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם במרכז וזהב על גבי, 40 עד 50 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.