וופלים קלים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? וופלים קלים יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 671 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו וואפלים קלים בבוקר, ואפלים מהירים וקלים, ו וופלים קלים Paleo-Freezable מדי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
לטאטא יחד את הקמח, סוכר,אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהם פשוט נשברים.
מוסיפים את החלב, חמאה מומסת, וניל וגרידת, אם משתמשים, ומקציפים עד בשילוב שווה.
מוסיפים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומערבבים בכפית או במרית גומי עד שהקמח רק משולב ולא נשארים פסים. (הבלילה עשויה להיות כמה גושים.)
מחממים את וופל בינוני על פי הוראות היצרן. לאחר מחומם, לצחצח את הברזל עם שמן צמחי, למלא אותו עם הבלילה, לסגור את המכסה, ומבשלים עד הוופל הוא חום זהוב (כאשר האדים מתחיל להפחית מן ברזל הוופל, אתה יכול לפתוח את הדף ולהציץ עבור doneness).
מעבירים למדף התיל על תבנית האפייה בתנור.חזור עם הבלילה הנותרת, צחצוח הברזל עם שמן בין כל ופל.
מגישים מיד עם סירופ מייפל, סירופ משמש, או רוטב תות (אם משתמשים).