וופל הדר עם קומפוט מרמלדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים הדר עם Compote ריבה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלקים כתומים, סודה לאפייה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריבת שלושה הדרים, מרמלדת עגבניות הדר, ו מרמלדת פירות הדר חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קומפוט, מניחים מרמלדה, מיץ תפוזים, מיץ לימון ודבש בסיר קטן על חום בינוני נמוך; מבשלים 2 דקות או עד המרמלדה נמס. להפחית את החום, ומערבבים בעדינות את החלקים הכתומים; לשמור על חום.
כדי להכין וופלים, כפית קלות מתערפלת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמחים ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה, 1/3 כוס מים, שמן קנולה, קליפת תפוז, וביצה בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מעיל ופל עם ספריי בישול; preheat. כפית על 1/3 גביע הבלילה לכל ופל 4 אינץ ' על ופל חם ברזל, מתפשט הבלילה לקצוות. מבשלים במשך 5 דקות או עד אידוי מפסיק, וחזור על הליך עם הבלילה נותרת. לנפות אבקת סוכר מעל צמרות של וופלים.