איך לבשל קייל

קייל הוא צמח ירוק עלים הידוע בטעמו המריר משהו ובשפע היתרונות הבריאותיים שלו. הירוק הבריא הזה מכיל מספר ויטמינים ומינרלים תוך שהוא נשאר דל בקלוריות. ישנן דרכים שונות להכין אותו, כך שלעולם לא תשתעמם! כדי להוסיף קצת כשרון בריא לתוכנית התפריט השבועית שלך, למד כיצד לבשל קייל בשש דרכים שונות ולהיות מוכן לכל אירוע אוכל.

איך לבשל קייל: 6 שיטות טעימות

קייל מוקפץ

קייל מוקפץ מהווה תוספת נפלאה לכל מנת חלבון, וזה כל כך קל להכנה. כל מה שאתה צריך זה בערך כפית שמן זית, קצת שום (או אבקת שום), וכל תבלינים נוספים שאתה רוצה לערבב פנימה.

מחממים את שמן הזית במחבת או במחבת, מוסיפים את הקייל הקצוץ ואז מפזרים את התבלינים הרצויים. מטגנים את הקייל כ-10 דקות, והרי! יש לך תוספת בריאה ומלאת טעם.

צ'יפס קייל

דרך קלה נוספת להכין קייל היא פריך אותו בתנור ולהכין צ'יפס קייל. הם מכינים בעצמם חטיף קליל ומהנה או תוספת בריאה לארוחה האהובה עליכם.

להכנת צ'יפס קייל, מניחים מעט קייל קצוץ על תבנית עם נייר אפייה ומטפטפים אותו בשמן זית. הוסף את כל התבלינים שתרצה (מלח, פלפל ואבקת שום נהדרים עבור זה) ומבשלים אותם בתנור בחום של 400F במשך כשבע דקות. תנו להם להתקרר כמה דקות ותהנו!

קייל מטוגן

אם אתה רוצה לרכך את הקייל תוך הוספת טונות של טעם, אנו ממליצים לקלוע אותו.

כדי לטגן קייל, פשוט מבשלים אותו במים במשך זמן רב בטמפרטורה נמוכה. הטעם הנוסף נכנס כאשר אתה מכניס כמה מרכיבים נוספים לקייל בזמן הבישול. חלק מהמרכיבים הטובים ביותר כוללים תבלינים כמו מלח או אבקת שום ופיסות בייקון או חזיר. בזמן שהוא מתבשל, כל הטעמים מתאחדים ומתמזגים לתוספת מענגת ומנחמת לכל ארוחה.

קייל מאודה

קייל מאודה הוא אחת התוספות הטובות ביותר עבור אלה שאוהבים מזון בריאות ומזון מנחם.

מניחים מעט קייל קצוץ או פרוס בסיר אדים ומניחים אותו על סיר עם מים רותחים. נותנים לקייל להתבשל מכוסה עד שהוא מתחיל להתרכך (זה אמור לקחת כמה דקות). כאשר אתה מאמין שזה נעשה, הניחו לו להתקרר ואז סחטו את עודפי המים לפני ההגשה. כדי להוסיף קצת פיזה, זרקו פנימה מעט מלח או שום, כמה חתיכות חזיר או בייקון, או כל דבר אחר שתרצו!

קייל מולבן

הלבנה היא דרך פשוטה לבשל קייל שגם מרככת אותו וגם מפחיתה את המרירות שלו. מושלם למי שרוצה לאכול יותר ממנו אבל הטעם החזק שלו נרתע ממנו!

כדי להלבין את הקייל, הכניסו צרור ממנו למים רותחים מומלחים ולאחר מכן העבירו מיד למים קרים. שיטת ההכנה הזו מהירה וקלה, והיא מספקת לכם המון קייל בטעם עדין יותר להנות. החיסרון היחיד הוא שהלבנתו מפחיתה חלק מתכולת הוויטמינים והמינרלים של הקייל, מה שהופך אותו לקצת פחות מזין ממה שהוא היה מוכן אם הוא מוכן בשיטה אחרת.

בונוס: סלט קייל

בסדר בסדר. זה לא באמת "מבשל" את הקייל. עם זאת, אם אתם חובבי סלטים קרירים ופריכים לארוחת צהריים, כדאי לכם לנסות את הקייל הגולמי בסלט הבא שלכם. הכנת סלט קייל היא דרך קלה להשתמש בכל קייל גולמי שיש לך בהישג יד.

אנו ממליצים להשתמש בטכניקת ה"עיסוי" כדי לשפשף את הרוטב לתוך הקייל, מה שיעניק לסלט בוסט עצום של טעם. לאחר מכן, זרקו את כל התוספות שתרצו ותהנו! (גרגרי יער מיובשים, אגוזים וזרעים מדהימים במיוחד בסלטי קייל. עם זאת, אל תהסס להיות יצירתיים במטבח!)

עכשיו אתה יודע איך לבשל קייל בשש דרכים שונות. בין אם אתם רוצים לנשנש צ'יפס קייל בזמן צפייה בסרט, לנשנש סלט קייל אחר הצהריים, או להקציף קייל צלוי טעים, אתם מוכנים למשימה שלפניכם! אילו משיטות הבישול הבאות של קייל אתה הכי מתרגש לנסות? האם פספסנו משהו?