ויניגרט שומשום מיסו
ויניגרט שומשום מיסו נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו את מיסו, חומץ אורז, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ויניגרט שומשום מיסו, ויניגרט שומשום מיסו, ו ויניגרט שומשום מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את זרעי שומשום למחבת קטנה על חום בינוני. לבשל, לנער את המחבת לעתים קרובות, עד זרעי שומשום כהה להיות ריחני, רק כמה דקות. מיד להעביר אותם לצלחת כדי להתקרר; אם אתה משאיר אותם להתקרר במחבת, הם יכולים לשרוף.
השתמש במזלג כדי לטאטא את מיסו ושמן שומשום בצנצנת קטנה מצויד במכסה עד חלקה.
מוסיפים את החומץ, שמן צמחי, זרעי שומשום ודבש, סוגרים את המכסה בחוזקה, ומנערים במרץ כדי לתחליב את הרוטב. לטעום ולהוסיף יותר דבש אם תרצה, בתוספת מלח, ולנער שוב. לאחסן אותו במקרר עד 2 שבועות.
טיפ למדוד את הדבש עם פחות בלגן, תחילה לטבול את כפית לתוך שמן שומשום, ולתת את טפטוף עודף. הדבש יחליק החוצה בקלות.
Reprinted with permission from Eat Your Wegets: Bold Recipes for the Single Cook by Joe Yonan, © 2013 Ten Speed PressJOE YONAN הוא עורך האוכל והנסיעות של הוושינגטון פוסט, שם הוא כותב תכונות סדירות, כולל" Weeknight Vegetary". הוא המחבר של לאכול הירקות שלך
מגישים את עצמך, אשר אוכל רציני שנקרא "מתחשב באמת, שימושי, וטעים להפליא."יונאן זכה בפרסים על כתיבה ועריכה של קרן ג' יימס בירד, איגוד עיתונאי האוכל, ואגודת סופרי הנסיעות האמריקאיים, ועבודתו הוצגה שלוש פעמים באנתולוגיית כתיבת האוכל הטובה ביותר.