ורה קרוז תירס
ורה קרוז תירס נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את האוזניים של תירס, בצל, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Cod Vera Cruz, סנאפר אדום ורה קרוז, ו שרימפס ורה קרוז (מתכונים דומים).
הוראות
אם צולה את התירס, מעיל את באח הגריל עם ספריי בישול ולהכין גריל בינוני גבוה.
מברישים את התירס בשמן ומניחים אותו על הגריל. לבשל, להסתובב, עד התירס מבושל באופן שווה משחימים כתמים, 5 עד 7 דקות. אם רותחים את התירס, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיף את התירס, לכסות, ולהסיר מהחום.
כאשר התירס הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותו מן הצ ' יף ולהניח בצד.
אם משתמשים טורטיות, קו גיליון אפייה או צלחת גדולה עם מגבות נייר. במחבת גדולה, לחמם 1 כוס של שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם אבל לא מעשן.
הוסף קומץ או שניים של רצועות טורטייה-הם יכולים להיות נוגעים ללב אבל לא חופפים-ומטגנים רק עד השחמה קלה סביב הקצוות, על 45 שניות.
מעבירים את הרצועות לסדין אפייה מצופה במגבת נייר, משליכים ומזיזים אותם כך שהם לוקחים על צורות מתפתלות כפי שהם מתקררים ומתקשים. המשך בקבוצות עד כל רצועות טורטייה מטוגנים, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך. תניח בצד.
ב קטן, רצוי ovenproof, מחבת, חום 1 כפית שמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת חלפיניו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וריחני, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את התירס ואת טורטיות, אם באמצעות, ולזרוק עד התחמם.
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל, או לפי הטעם. במידת הצורך, להעביר צלחת קטנה, אטומה.
טפטוף aeoli על גבי ומפזרים עם הגבינה.
מניחים מדף תנור 6 אינץ ' מן broiler ולהפוך את broiler גבוה.
מניחים את המחבת או צלחת תחת המטגן ומבשלים עד השחמה מבעבע, על 5 דקות. לצפות בזהירות אז זה לא לשרוף.
בקערת העבודה של מעבד מזון, מניחים את חלמון הביצה, חרדל, מיץ לימון ושום. תהליך עד מעורבב. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את השמן רק כמה טיפות בכל פעם. כאשר התערובת מתחילה להידמות מיונז (זה ייקח זמן כי אתה מוסיף את השמן כל כך לאט), לשפוך את השמן הנותר בזרם דק מאוד, איטי.
אם מכינים את האיולי לטפטף מעל תירס ורה קרוז או סלט, דקו אותו במידת הצורך על ידי הוספת מים 1 כף בכל פעם עד שהוא pourable. אם משתמשים כממרח כדי להפיץ או לגבש, ייתכן שלא יהיה צורך בדילול.
מוסיף את הצ ' יפוטלה ולעבד עד מעורבב היטב.
להוסיף כמה צביטות של מלח לפי הטעם. השתמש בו זמנית או לאחסן במיכל מכוסה היטב במקרר במשך 2 עד 3 ימים.