זיתים במרינדה עם לימון ואורגנו
זיתים במרינדה עם לימון ואורגנו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים, חומץ יין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה קלויים עם לימון, אורגנו וזיתים, מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו וזיתים, ו כבש צלוי עם זיתים, לימון ואורגנו טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הזיתים בגודל בינוני bowl.In סיר קטן מוסיף גרידת לימון, חומץ, שמן זית ומיץ לימון. הביאו את התערובת לרתיחה. ואז להסיר מהחום.
מוסיפים את האורגנו לתערובת השמן ומערבבים היטב.
יוצקים את השמן החם על הזיתים, ערבוב כדי לצפות אותם.
תנו לזיתים להגיע לטמפרטורת החדר.לאחר מגניב, מפזרים את עשבי תיבול מעורבים ופלפל קאיין על הזיתים, מערבבים שוב את לקבל את עשבי תיבול היטב משולב.
בואו הזיתים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה. הם עשויים לחלופין להיות כל הזמן עד 1 שבוע במקרר.